Tekintettel arra, hogy családi állapotom ismét átmenetileg egyedülálló lett, és egy kicsit lazábbra eresztettem a gyeplőt szőrtelenítés terén – mégis, ki a fene kedvéért fazonírozzak?? -, ma reggel konstatáltam, hogy ez azért nem állapot. Nekiálltam lábat borotválni, ami közben kishíján elájultam, amikor megláttam, hogy bedagadtak a bokáim. Legalább két liter vizet le lehetett volna csapolni róluk. Ezen aztán annyira elkenődtem, hogy még örülni is tudtam a a Pasi távollétének, mondván, hogy ezt nincs az az isten, hogy ezt megmutatnám neki.

Így megvigasztalva magamat, nekiláttam volna leborotválni Pannikát. Nem tudom, hogy említettem-e már, én már csak így hívom elsődleges nemi jellegem altáji megtestesítőjét. Pannika. Ez olyan kis helyes, nem közönséges, de mégis megvan benne minden betű. Na szóval. Szépen hanyatt feküdtem a kádban, lefújtam magam borotvahabbal, majd nekiálltam volna, de a hasam elérte azt a méretet, amikor már hol jobbról, hol balról kellett kikukucskálnom mögüle, hogy a szőrt is leborotváljam, és a véráldozatot is elkerüljem. Persze sehogyse boldogultam, dühös lettem és frusztrált, kib.sztam a borotvát a kádból, kimásztam utána én is, megtörölköztem és felhívtam egy kozmetikus ismerőst, hogy mikor tudna fogadni. Gazdasági válság van, mindenki szőrös muffal mászkálhat, mert azonnalra adott időpontot, így aztán átslattyogtam hozzá (két saroknyira van tőlünk), felhevertem az asztalára és sóhajtottam: tegye, amit tennie kell. 

Fontosnak tartom megemlíteni, hogy már a terhesség előtt sem éltem az intimgyantával, sőt, nemrég óvtam is tőle mindenkit... Egyetlen alkalommal próbáltam ki, majd úgy döntöttem, hogy nyúzassa meg magát élve az, akinek két anyja van és vettem egy Gillette Mach 3-at. Ez kb erős 10 éve lehetett. Nos, az emlékek megfakulnak, vagy egyszerűen csak az ember hülyébb terhesség alatt, mint máskor, így azt gondoltam, csak nem vagyok olyan hisztis, hogy ennyit ne bírjak ki. A csaj felkente az első adag ragasztót, letapasztotta a papírral, miközben kedélyesen beszélgettünk. Aztán jött a művelet rosszabb fele: letépte a papírt. 

Nos. Nem idézném szó szerint, amit mondtam (kiabáltam), ugyanis a fájdalom engem szörnyen agresszívvá tesz és így utólag is nagyon szégyellem magam… A lényeg az, hogy az egyik papírt letépte, a másik rajtam maradt, de akkor én már leugrottam az ágyról, akkora terpeszben álltam, mint ide Kairo és bőszen kurvaéleteztem. Bárhogy is próbált rábeszélni arra, hogy folytassuk, de legalábbis fejezzük be, én már döntöttem, részemről a dolog akkor már egyszer és mindenkorra be volt fejezve. Felkínlódtam magamra a gatyámat és méteres terpeszben, sziszegve, könnyes szemmel hazavergődtem. Az a jó ebben, hogy szerintem a fél utca azt hitte, hogy szülök, mert kb erre utaltak nyögéseim és a testtartásom is. 

Itthon aztán végre kibőgtem magam, majd bealmoztam a hálószobába a tükör elé és megszemléltem a helyzetet. Na, bakker. Csóró Pannika egyik fele úgy nézett ki, mint a főtt rák, lüktetett és ragadt, a másik felén meg egy darab tapéta lifegett. Másodjára is elsírtam magam, kimentem a kamrába, mert úgy éreztem, hogy ez már sok nekem, muszáj innom valamit. Persze győzött a lelkiismeret (de már nem sokáig bírja...), így végül nem a gines üveget, hanem a rumaromát húztam meg. Legalább az íze meglegyen.. 

Ezek után visszamásztam a hálószobába és nekiálltam mindenféle csodakencével leszedni a maradék gyantát Pannika már megkopasztott feléről, majd amikor ez hellyel-közzel sikerült, foglalkoztam a leburkolt résszel is. Ez már macerásabb volt, ugyanis sejtettem én, hogy az a papír nem jó, ha sokáig ott marad, még akkor sem, ha az első ötletem az volt, hogy megvárom, míg a szőr nő egy kicsit, aztán cselesen ollóval majd alányúlok és jól levágom. Aham, persze. A tapasz a bőrömhöz volt tapadva, azt meg mégse várhattam ki, amíg az is lehámlik. 
Így aztán feszegettem, nyírogattam, beáztattam, kamilláztam, még síkosítót is tettem rá, közben nagyon sokat káromkodtam és kétszer belerúgtam a tükörbe is, mire sikerült leszenvednem magamról. Ember nem volt még olyan boldog, mint én akkor. Rögtön fogadalmat is tettem, hogy lelkesen gyakorlni fogom a vakon-borotválást. Elővigyázatosságból a Betadine-t bekészítettem a kád szélére, hogy ha sikerülne körülmetélnem magam, akkor legalább ne fertőzzek és vérezzek el a saját kádamban. :)